PDA

View Full Version : [HELP] Auto change name of server.


hab2ever
18/03/2010, 02:48 AM
Hello, guys
How to change my server name again and again like few servers do their names get changed after few seconds or minutes i wanna do it with mine server please help about it.

ScottCFR
18/03/2010, 03:08 AM
Just send it to edit the config.

ScottCFR
18/03/2010, 03:41 AM
Ok

(Set a timer)
SendRconCommand("hostname (What ever you want)");

Deat_Itself
18/03/2010, 06:30 AM
new hn;//global variable


//Under ongamemodeinit
SetTimer("changehost", 3000,1); // it will change the server name after every 3 seconds


forward changehost();
public changehost()
{
switch(hn)
{
case 0:
{
SendRconCommand("hostname the name u want");
hn++;
}
case 1:
{
SendRconCommand("hostname the name u want");
hn++;
}
case 2:
{
SendRconCommand("hostname the name u want");
hn = 0;
}
}
return 1;
}
You can do it how much names you want

hab2ever
19/03/2010, 12:31 AM
Thank's, guys

manishmulchandani11
24/09/2012, 08:32 AM
Not Working :( tell me where i have to Add? i am telling you lines..

Really Help me i want that and Get REP+

manishmulchandani11
24/09/2012, 08:34 AM
its Working Yes i fixed it and rep+ :) thanks for Help