PDA

View Full Version : Register again after restart


geerdinho8
03/05/2010, 02:28 PM
If the server restarts everyone needs to register again, how to fix this??

Script: http://pastebin.com/3EA20dPg

Please help !

geerdinho8
04/05/2010, 11:45 AM
Help please bump

geerdinho8
04/05/2010, 11:58 AM
I found something:
Even if you dont register it just saves your account/name

geerdinho8
04/05/2010, 12:09 PM
I fixed that but i still need to register again after restart >:(

New script: http://pastebin.com/VTi8q1iL

geerdinho8
04/05/2010, 01:18 PM
HELP
?

geerdinho8
04/05/2010, 02:01 PM
HELP
?

geerdinho8
04/05/2010, 06:19 PM
HELP
?

geerdinho8
04/05/2010, 07:17 PM
HELP
?

geerdinho8
05/05/2010, 09:00 AM
OMFG HELP ME!!!!
PLEASE

erorcun
05/05/2010, 11:58 AM
You can try my registration system: http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=166203.0

You can add an additional entry to file with AddIntInfo/AddStringInfo/AddFloatInfo function.

And you must use SetupUserSystem and SetupStatsSavingSystem function under OnGameModeInit callback.

[bT]knip_knap
05/09/2011, 03:16 PM
Please help got the same problem! like 20 min it didn happend with the gamemode but i change me mode to somthing else so now i change it back to the basic mode again and now when i /register password the server restart i have already looked for the problems like missing files but everything is fine in me files can some one help me!.

[bT]knip_knap
05/09/2011, 05:01 PM
http://www.******.nl/imgres?q=grand+theft+auto+5&hl=nl&gbv=2&tbm=isch&tbnid=fc4ttyJjIhtRAM:&imgrefurl=http://www.adriatiko.com/Igrica-SONY-za-PSP-GTA-Liberty-City-Stories-PSP-236939-4525-c92-view.htm&docid=5gAfkTaZtjR4PM&w=550&h=312&ei=OQBlTsiIBZGl-gaNwOn2CQ&zoom=1&iact=hc&vpx=299&vpy=232&dur=107&hovh=169&hovw=298&tx=192&ty=67&page=6&tbnh=96&tbnw=169&start=86&ndsp=15&ved=1t:429,r:1,s:86&biw=1152&bih=576

Yamoo
05/09/2011, 05:05 PM
So what your trying to say is when you do /register password, the server automatically restarts?

[bT]knip_knap
05/09/2011, 05:05 PM
Wooooi fix the problem there where new filterscript on me gameplay >.....< To many of the same filterscripts i thing!.

[bT]knip_knap
05/09/2011, 05:07 PM
I have like deluxeadmin and ladeadmin4v2 :D so i think that was the problems!