PDA

View Full Version : Ravens Role Play help


[SRB]Genius
16/04/2011, 07:13 PM
Hi to all :)

I was trying to test Ravens RP on my server (it's house server) and i use it just for testing game mods....

Then i got one problem,when i start my server evrything work's perfect ! but when i start my SA-MP and when i try to connect to my server it's just not respond....and i don't know what to do.

My Server.cfg is:

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password TeSt
maxplayers 100
port 7777
hostname SA-MP 0.3 Server
gamemode0 larp 1
filterscripts Gangzone npc_record Streamer
announce 0
plugins streamer
query 1
weburl www.sa-mp.com
maxnpc 500
onfoot_rate 30
incar_rate 30
weapon_rate 40
stream_distance 200.0
stream_rate 1000

And in server.log evrything is just perfect...

I think then the version of SA-MP is not suitable cuse i have 0.3c,and Ravens is older game mod....

But its just my assumption :)


Sorry if i have made some mistakes,i am from Serbia and i still learning the English...

HELP PLEASE ! :P

anantanni
16/04/2011, 07:15 PM
make lanmode to 1
then add :7777 to your favourites list.
then connect
and yes you don't need an ip, just put :7777.

[SRB]Genius
16/04/2011, 07:22 PM
I know how to connect on my server i did it about 10937198346 times :D

And i have just do what you said but it's useless

I still need help about this problem!

[SRB]Genius
16/04/2011, 08:48 PM
Come on guys i need help !! PLEASEEE

TeamPublic
16/04/2011, 08:50 PM
Is it 0.3c server do you have all the things you get with raven's roleplay (that you need) can you post the server log?

[SRB]Genius
17/04/2011, 12:13 PM
Ok,server.log is:


----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3b R2, (C)2005-2010 SA-MP Team

[14:12:47]
[14:12:47] Server Plugins
[14:12:47] --------------
[14:12:47] Loading plugin: streamer
[14:12:47]

*** Streamer Plugin v2.5 by Incognito loaded ***

[14:12:47] Loaded.
[14:12:47] Loaded 1 plugins.

[14:12:47]
[14:12:47] Filter Scripts
[14:12:47] ---------------
[14:12:47] Loading filter script 'Gangzone.amx'...
[14:12:47] >> GangZone Creator by RyDeR has been loaded!
[14:12:47] Loading filter script 'npc_record.amx'...
[14:12:47] Loading filter script 'Streamer.amx'...
[14:12:47] Loaded 3 filter scripts.

[14:12:47] [SCRIPT]: Loaded Cars
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded Houses
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded Bizzes
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded S-Bizzes
[14:12:49] weburl = "www.sa-mp.com" (string)
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded 1515 Objects
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded 793 Pickups
[14:12:50]
[14:12:50] Raven's Roleplay
[14:12:50] _________________________________________
[14:12:50] By: CuervO_NegrO
[14:12:50]
[14:12:50] Number of vehicle models: 190





btw i don't know is it 0.3c or not...how to check it ? xD

Stigg
17/04/2011, 12:17 PM
Genius;1168417']Ok,server.log is:


----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3b R2, (C)2005-2010 SA-MP Team

[14:12:47]
[14:12:47] Server Plugins
[14:12:47] --------------
[14:12:47] Loading plugin: streamer
[14:12:47]

*** Streamer Plugin v2.5 by Incognito loaded ***

[14:12:47] Loaded.
[14:12:47] Loaded 1 plugins.

[14:12:47]
[14:12:47] Filter Scripts
[14:12:47] ---------------
[14:12:47] Loading filter script 'Gangzone.amx'...
[14:12:47] >> GangZone Creator by RyDeR has been loaded!
[14:12:47] Loading filter script 'npc_record.amx'...
[14:12:47] Loading filter script 'Streamer.amx'...
[14:12:47] Loaded 3 filter scripts.

[14:12:47] [SCRIPT]: Loaded Cars
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded Houses
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded Bizzes
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded S-Bizzes
[14:12:49] weburl = "www.sa-mp.com" (string)
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded 1515 Objects
[14:12:49] [SCRIPT]: Loaded 793 Pickups
[14:12:50]
[14:12:50] Raven's Roleplay
[14:12:50] _________________________________________
[14:12:50] By: CuervO_NegrO
[14:12:50]
[14:12:50] Number of vehicle models: 190





btw i don't know is it 0.3c or not...how to check it ? xD

Your version is:
v0.3b R2, (C)2005-2010 SA-MP Team
Update to v3c R2

http://www.sa-mp.com/download.php

[SRB]Genius
17/04/2011, 12:21 PM
I must find it in script (game mod ) or where ?

Stigg
17/04/2011, 12:23 PM
Genius;1168423']I must find it in script (game mod ) or where ?

There:

http://www.sa-mp.com/download.php

SA-MP Windows Server Download second 1 down.

[SRB]Genius
17/04/2011, 12:24 PM
Ok,i will try now :)

linuxthefish
17/04/2011, 12:24 PM
Download the latest server in the link Stigg posted above, then copy and replace the server, announce and npc .exe's into your old server folder.

[SRB]Genius
17/04/2011, 12:38 PM
The server.cfg :

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password test
maxplayers 32
port 7777
hostname Samp testing server
gamemode0 larp 1
filterscripts Gangzone npc_record Streamer
announce 0
query 0
plugins streamer
weburl www.sa-mp.com
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
maxnpc 0
logtimeformat [%H:%M:%S]

The server.log



----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3c R2, (C)2005-2011 SA-MP Team

[14:35:11]
[14:35:11] Server Plugins
[14:35:11] --------------
[14:35:11] Loading plugin: streamer
[14:35:11]

*** Streamer Plugin v2.5 by Incognito loaded ***

[14:35:11] Loaded.
[14:35:11] Loaded 1 plugins.

[14:35:11]
[14:35:11] Filter Scripts
[14:35:11] ---------------
[14:35:11] Loading filter script 'Gangzone.amx'...
[14:35:11] >> GangZone Creator by RyDeR has been loaded!
[14:35:11] Loading filter script 'npc_record.amx'...
[14:35:11] Loading filter script 'Streamer.amx'...
[14:35:11] Loading filter script 'npc.amx'...
[14:35:11] Unable to load filter script 'npc.amx'.
[14:35:11] Loaded 3 filter scripts.

[14:35:11] Script[gamemodes/larp.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[14:35:11] Number of vehicle models: 0
[14:35:14] --- Server Shutting Down.
[14:35:14]

*** Streamer Plugin v2.5 by Incognito unloaded ***



Now i have an error....

Stigg
17/04/2011, 12:49 PM
You missed moving 1 of your files across in the server swap.

[SRB]Genius
17/04/2011, 12:55 PM
Ok guys thank you all for help,but i still can't start it....i will use another game mod....

arabadaram
01/09/2011, 02:09 PM
imam isti problem