PDA

View Full Version : Problem with the register system !


dorperez
11/10/2011, 08:05 AM
Hey,

I'm stuck with this problem long time and i need someone's help...

The Problem:
When I registed my server I loging out and when i want to login I enter my password and it teleport me to the register place...

My Skype: TigerTheMan2

I need someone who can do it for free,to help me :)

TnX !!!!

$India$
11/10/2011, 08:24 AM
You have to Post the Code

This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 58 seconds.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 46 seconds.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 39 seconds.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 32 seconds.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 25 seconds.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 17 seconds.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 10 seconds.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 2 seconds.
Aw Shit remove this SPAM Timer or reduce it

Dripac
11/10/2011, 08:32 AM
Your dialog ids are messed up

dorperez
11/10/2011, 04:40 PM
I really need someone's help ...

Skype: TigerTheMan2

Leo_Johnson
11/10/2011, 04:45 PM
Post codes so we can help u

dorperez
13/10/2011, 07:27 PM
You cant ... just add me at skype,I will send you the mode .. it's hard to explain...

dorperez
14/10/2011, 11:11 AM
UP !

dorperez
18/10/2011, 07:18 PM
UP!!!