PDA

View Full Version : Need Help (For a third time :D)!!! Login and Register Dialog Box


Phantomkiller
15/10/2011, 08:41 AM
I have Godfather Mod and it doesent have login and register box, so can somebody post this code/tutorial for this (Godfather GM)... Pls

Sinner
15/10/2011, 08:43 AM
GF is not for noob scripters, as it said in the topic. But if you wan't us to help you anyways post some snippets of code, screenshots, error messages, ... Something we can work with not this crap.

niyaz
15/10/2011, 08:43 AM
If its godfather there is another gm check there or if you are using the same then check there xDD

Phantomkiller
15/10/2011, 08:56 AM
if (strcmp(cmd, "/login", true) ==0 || strcmp(cmd, "/l", true) ==0)
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
{
new tmppass[64];
if(gPlayerLogged[playerid] == 1)
{
SendClientMessage(playerid, TEAM_AZTECAS_COLOR, "SERVER: You are already logged in.");
return 1;
}
tmp = strtok(cmdtext, idx);
if(!strlen(tmp))
{
SendClientMessage(playerid, TEAM_AZTECAS_COLOR, "USAGE: (/l)ogin [password]");
return 1;
}
strmid(tmppass, tmp, 0, strlen(cmdtext), 255);
//Encrypt(tmppass);
OnPlayerLogin(playerid,tmppass);
}
return 1;
} This is for my login, and here are the screens (sry for the languange, it is croatian): http://img810.imageshack.us/img810/6775/samp001lc.png http://img843.imageshack.us/img843/3766/samp000nb.png

Phantomkiller
15/10/2011, 09:02 AM
HELP!

niyaz
15/10/2011, 09:04 AM
Try this It might help http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=281

Phantomkiller
15/10/2011, 09:06 AM
witch page?

niyaz
15/10/2011, 09:07 AM
Just check through ok.

Phantomkiller
15/10/2011, 09:09 AM
okay

Phantomkiller
15/10/2011, 01:24 PM
Cant find anything... Pls help anyone (I got GF mod[not GF2])

Mr.1337
15/10/2011, 01:25 PM
Phantom.. How about using search?