PDA

View Full Version : dini isnt working right...?


sciman001
13/11/2011, 03:19 PM
Hello everyone. I have a admin/stats system in my gm using dini. It saves, but it saves incorrect values. I think i will use djson. But why wouldnt it save correct values? oh guess what? it saves the admin level correctly. but the cash/score is saved incorrectly. I appologize for no code but... im on my cell in the pass. seat in da car for a 8 hour ride so... yeah. anyway, any ideas on what could be wrong? and will djson work? i know im not giving code so.. i just want educated guesses. :) anyway, thanks for reading. :)

CSSI
13/11/2011, 03:29 PM
Use y_ini.
EDIT: woops y_Ini

SmiT
13/11/2011, 03:34 PM
As CSSI said, I recommend y_ini (http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=175565).

sciman001
13/11/2011, 07:23 PM
Alright. However, what do you think about djson? I mean.. i dont really mind y_Ini at all but i prefer djson. I wish i would have used djson in the first place. Oh well. Thanks for the idea. :)

sciman001
13/11/2011, 07:29 PM
Alright. Sorry if this ends up as a double post... my fone is kinda screwey and it didnt post.. anyway.. I will try y_Ini. However, would djson work as well? Not that i dont like y_Ini but i have a little experiance with djson so i prefer it. Anyway.. thanks for replying. Lemme know what u think.

Norn
13/11/2011, 07:30 PM
Don't blame dini for your mistakes, dini has been a reputable file system for many many years.

Evidently your code is the issue.

sciman001
13/11/2011, 10:54 PM
Oh. Well, I do like dini. Sorry.. I was just wondering if anyone had had that issue.. But... I dont know. I do think you're right about that though. My code began to be kind of... hectic... Anyway, I am going to use djson since I love djson. Thanks anyway. Also, sorry about that double post.. I'm on my pc now. :) Finally got out of that dang car. :P