PDA

View Full Version : Plugins Donīt Load.


AirPlus
26/11/2011, 11:57 AM
Hi Guys i have a Problem with my Server:

When i Start the Server on my Computer the Server Starts normal.
When i start the Server on my Windows vServer the Server Donīt Load Plugins?
I have all the Plugins !

Calgon
26/11/2011, 12:00 PM
Which plugins are you trying to load? Do the plugins exist in the /plugins/ folder? Do you have the correct framework(s) on your 'vServer' such as the .NET framework if you're using the streamer plugin?

AirPlus
26/11/2011, 12:00 PM
Yes i have all the Plugins in the Right folder heres the Plugins:
streamer.dll
and mysql.dll [G-StylezZz]

Calgon
26/11/2011, 12:05 PM
If you are running Windows, you must install the Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=ab99342f-5d1a-413d-8319-81da479ab0d7) or higher.

Have you installed this framework on your "vServer?"

AirPlus
26/11/2011, 12:09 PM
i have installed .net frameword 4 is this right?

Calgon
26/11/2011, 12:10 PM
*framework, yes, that should be correct. Is that on your "vServer?"

AirPlus
26/11/2011, 12:11 PM
Yes it is ;)
The Plugins Donīt Load..
Did i need other Installed Programms? for mysql i have phpmyadmin and mysql..