PDA

View Full Version : [Help]0.3d object problems


Pajser
10/12/2011, 12:32 PM
Hello there !!
I'm editing Raven's Roleplay GameMode and I want to change samp version,well 0.3d.
I seen that tutorial for MoveObject on wiki and I did it,but that tutorial didn't help.
If I want to open FBI,PD or Army gate it's not as on 0.3c version,on 0.3d it will change coordinates,but I have created my gates for all mafia and It works without MoveObject,well for mafia is MoveDynamicObject like in 0.3c and it works.
Please help me how to fix that for PD,FBI and Army :(

Thank You!!

Pajser
10/12/2011, 01:25 PM
Help me please quickly :(

suhrab_mujeeb
10/12/2011, 02:12 PM
Just try re-compiling the script with 0.3d includes.

Pajser
10/12/2011, 03:18 PM
Again it gives that problem

Here: http://wiki.sa-mp.com/wiki/MoveObject I have tried all of that,but that problem continiue...

Pajser
10/12/2011, 03:35 PM
Help me men please !!

Unte99
10/12/2011, 03:47 PM
Could you show one of the moving gates script ?

Pajser
10/12/2011, 05:20 PM
}
else if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 2 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 2)
{
if (IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 15,1806.2712402344, -1134.7036132813, 25.859327316284))
{
if(fbig == 1) { SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "** Gate is Already Opened"); return 1; }
MoveDynamicObject(fbigate,1806.2705078125,-1134.703125,30.859327316284, 1.5);
SetTimer("GateClose3", 7000, 0);
SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUE,"FBI gate is opened and will close in 7 seconds.");

format(string, sizeof(string), "* %s takes his/her remote and opens fbi gate.", sendername);
ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_CHAT1,COLOR_CHAT2,COLOR_CHAT3,COLOR_CHAT4,CO LOR_CHAT5);
fbig = 1;
}
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"* Not near a Gate that you can use.");
return 1;
}
}
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"* You don't have a remote control.");
return 1;
}
return 1;

Pajser
10/12/2011, 08:34 PM
Help me man pls

Phanto90
10/12/2011, 08:38 PM
I don't think incognito streamer is updated for 0.3d moving object....wait, going to see if he updated it.

Pajser
10/12/2011, 08:52 PM
What do you mean?

Phanto90
10/12/2011, 08:55 PM
That i don't think that Incognito Streamer's plugin is updated to 0.3d since the function MoveObject has been updated...
Yeah it's right, you can't use MoveDynamicObject in 0.3d.

So a temp solution would be to return back to normal Create and MoveObject.
And remember you have 3 new arguments in MoveObject for rotation!

Pajser
10/12/2011, 09:07 PM
But I have created my own gates for mafia with CreateDynamicObject and it's allright

}
if(!strcmp(cmdtext, "/bpmo", true))
{
if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 14 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 14)
{
if (IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 10,665.3039,-1310.9290,13.4609))
{
MoveDynamicObject(rallon3, 665.01733398438, -1307.7618408203, 20.36882019043, 1.5);
SetTimer("GateCloseBPM", 8000, 0);
format(string, sizeof(string), "* %s uzima njegov/njen daljinski i otvara Balkan Power kapiju.", sendername);
ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_CHAT1,COLOR_CHAT2,COLOR_CHAT3,COLOR_CHAT4,CO LOR_CHAT5);
SendClientMessage(playerid, COLOR_ORANGE, "Uzeli ste daljinski i otvorili Balkan Power kapiju,zatvorit ce se sama.");
}
else { SendClientMessage(playerid, COLOR_RED,"Previse ste udaljeni od kapije."); }
}
else return SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY,"Vi nemate daljinski!!");
return 1;

Text is on my language it's not problem :D

Pajser
11/12/2011, 02:07 PM
This don't know anyone?

DreveN
11/12/2011, 02:21 PM
when the angle is greater than 0 degrees, the streamer turns them 90 degrees, place the CreateObject and MoveObject and parsya

Pajser
11/12/2011, 06:11 PM
Do you have an example?

Pajser
11/12/2011, 08:23 PM
Men,please,please You help me :(