PDA

View Full Version : How do I set ping on MYSQL


FreedomtoLive
10/12/2011, 05:38 PM
if(mysql.ping

How do I set this?

is it in the database.sql
or.. the game mode?


It's at like 7532288 and max is 1

MadeMan
10/12/2011, 05:39 PM
You can't set it, it shows your connection status.

FreedomtoLive
10/12/2011, 05:41 PM
You can't set it, it shows your connection status.



Ok.. so how do I change it? or make it change from over 7552348

FreedomtoLive
10/12/2011, 05:43 PM
You can't set it, it shows your connection status.

[21:58:00] >> mysql_ping() - Invalid connection handle. (You set: 7557736, Highest connection handle ID is 1).

MadeMan
10/12/2011, 05:49 PM
[21:58:00] >> mysql_ping() - Invalid connection handle. (You set: 7557736, Highest connection handle ID is 1).

The error is about connection handle, not ping.

Show the line in script, where you use mysql_ping.

FreedomtoLive
10/12/2011, 05:54 PM
The error is about connection handle, not ping.

Show the line in script, where you use mysql_ping.

print("MYSQL: Attempting to connect to server...");
samp_mysql_connect(sqlhost, sqluser, sqlpass);
samp_mysql_select_db(sqldb);
if(samp_mysql_ping()==0)
{
print("MYSQL: Database connection established.");
return 1;
}
else
{
print("MYSQL: Connection error, retrying...");
samp_mysql_connect(sqlhost, sqluser, sqlpass);
samp_mysql_select_db(sqldb);
if(samp_mysql_ping()==0)

FreedomtoLive
10/12/2011, 05:56 PM
public MySQLCheckConnection()
{
if(samp_mysql_ping()==0)
{
return 1;
}
else

Steven82
10/12/2011, 06:14 PM
What MySQL script are you currently editing?

FreedomtoLive
10/12/2011, 06:23 PM
What MySQL script are you currently editing?

USING moderntopia game mode!

Steven82
10/12/2011, 07:06 PM
Are you using the actual one, or the one that was updated to use BlueG's MySQL plugin?