PDA

View Full Version : problem


StR_MaRy
22/12/2011, 08:23 PM
with that taketurf why nobody helps me ? i don't find on ****** ...

and this tutorial: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=276352

wen i compile is perfectly but .amx 0.kb , why ?

can you make me a filescripts with this pls




YOU ARE FROM AMERICA YOU KNOW EVERYTING 1 SCRIPTER HELP...
WHY NOBODY HELP ON THIS PROBLEM ? SA-MP.COM HAVE
BEST SCRIPTERS ON THE PLANET AND NOBODY HELPS ME IS JUST
A SIMPLE COMAND 4 YOU BUT 4 THE ATHERS ... I DON'T THINKS SO

skaTim
22/12/2011, 08:33 PM
No-one will code it for free. I mean the whole turf system. I can code a RP turf system with /turftakeover and much more via team viewer for some cash.

If you're interested contact me HERE (http://www.********.com/lvmrp)

Best Regards, Thomas.

IceCube!
22/12/2011, 08:34 PM
You know what all of us love at SA-MP Forums...

THe script request thread you can find it here...

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=187229

What a lovely thing... LEARN TO USE IT!

PS: Guessing you used the search button...