PDA

View Full Version : Convoy System


Narimalla
31/12/2011, 06:21 AM
I need A convoy System Code where all have same loading point and unloading dont give me examples give me code

Regards
NARIMALLA

James Coral
31/12/2011, 06:31 AM
Mhm? Wait i search it

coole210
31/12/2011, 06:34 AM
This isn't a discussion or a help thread, this is a "I want people to search things for me."

GTFO. (http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=45235)

James Coral
31/12/2011, 06:36 AM
Lol This kind of System dont exist :D FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!


HAPPY NEW YEAR ! BTW

PowerPC603
31/12/2011, 08:23 AM
You might wanna checkout my gamemode.
It has such a convoy-system built-in.
But it's up to you to find all the bits and pieces of it, as the convoy-code is pretty large and uses code from the entire trucking class to start the job.

Narimalla
31/12/2011, 08:59 AM
No PowerPC603 i need color change in ur convoy system

Narimalla
31/12/2011, 09:01 AM
i having ur server kindly test mine 124.123.20.148

FireCat
31/12/2011, 09:44 AM
This isn't a discussion or a help thread, this is a "I want people to search things for me."

GTFO. (http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=45235)

You're right, its called SCRIPTING DISCUSSION (http://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=12)
-.- He has the right to post what he's posted.

dr.pepper
31/12/2011, 09:57 AM
Lol This kind of System dont exist :D FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!


HAPPY NEW YEAR ! BTW

Not new years for me yet -.-

OnTopic: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=196493&highlight=convoy+system

Edit: Oops, I didn't see Power posted and that you wanted color changing.

Narimalla
31/12/2011, 10:44 AM
yea

POWer i need convo color change help