PDA

View Full Version : help mee please


TiPLoK
01/01/2012, 12:10 PM
:eek:I built area stunts but I put it on the server then we get into the server and I had other objects as if I had built up they told me I needed to update something I do not know help me please what I need to do

Anthony_X
01/01/2012, 12:39 PM
Well, where you put the objects ? did you restart the server ? tell me more info about the isuss so i'll can know what worng

TiPLoK
01/01/2012, 01:08 PM
I know how to convert and where to put the files and I did Ristart server I just put everything where it needs but it's there for me and other objects

Arnold_Collins
01/01/2012, 01:09 PM
lol if you put alot of objects in server some will decepire and show new ones that before didnt work better put those object at a filterscript and it will be fine

Anthony_X
01/01/2012, 01:24 PM
listen try to make it in filterscript and upload it to your server if that not work mate you did something worng

Arnold_Collins
01/01/2012, 01:32 PM
lol anthony i told it also why server down?

TiPLoK
01/01/2012, 01:51 PM
ok i try but how i can to do it on script files

Anthony_X
01/01/2012, 08:54 PM
Under - public OnFilterScriptInit()