PDA

View Full Version : GTA 3 map, into GTA SA?


Mosslah
01/01/2012, 04:27 PM
Hey y'all, just wondering if it's possible to add the GTA 3 map into GTA SA without using GTA United? If so, would you have to import the map some place else in GTA? Or delete San Andreas, and put LC in it's place?

Thanks!

Basssiiie
01/01/2012, 04:30 PM
You still need the models of Liberty City. So still the best solution is to use GTA United or another LC to SA mod, since San Andreas itself doesn't have all the models. Just a small part of Portland, Saint Mark's Bistro and the front of the airport. (Which is heavily unfinished) 0.3c offers some extra Liberty City objects, but it isn't enough to put the entire city into San Andreas without third party mods. ;)

Mosslah
01/01/2012, 04:44 PM
Alright, thanks a lot!