PDA

View Full Version : Objects


ZmaXy
17/01/2012, 08:20 PM
Would be good to put objects in include or FS?

Gerira Gaijin
17/01/2012, 08:53 PM
Filterscript, I don't even know if you can put them in includes.

ZmaXy
17/01/2012, 09:11 PM
I wonder if it would be good, not where to add

Gerira Gaijin
17/01/2012, 09:18 PM
Well FS is good.

ғαιιοцт
17/01/2012, 10:14 PM
FS is easy to load and unload at any time.

However, you can write code in an include that also loads and unloads objects.

Babul
17/01/2012, 10:45 PM
loading objects per filterscript is the best choice - imagine you are fixing some map bugs, and need to (re)load them. a server restart would annoy players, some disapperaring objects for lime 1/2 second wont disturb. when i reload my ObjectLoader fs, i start falling through glasses, but they get reloaed faster than i can fall through them :)

SteeLFelna
22/01/2012, 05:25 PM
If you use streamer it is good :)