PDA

View Full Version : Urgent Help Needed.


Jarnu
07/06/2012, 04:58 AM
I am Unable to start my Server.. I checked Server log and it gives this error


[08:55:57] Script[gamemodes/gm4.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[08:55:57] Number of vehicle models: 0


fast help Would be apriciated..

zDevon
07/06/2012, 05:01 AM
Check your server.cfg and ensure the plugins list has every plugin from your plugins folder listed there.

Jarnu
07/06/2012, 05:01 AM
Yes it has!

zDevon
07/06/2012, 05:05 AM
What plugins are you attempting to load?

Also, are you running Linux or Windows? Better yet, paste your server.cfg.

Jarnu
07/06/2012, 05:09 AM
sscanf and streamer.. they get loaded Successfully

see:


[08:55:57] sscanf plugin loaded.


Loading plugin: streamer.so
[08:55:57]

*** Streamer Plugin v2.5 by Incognito loaded ***

[08:55:57] Loaded.
[08:55:57] Loaded 2 plugins.

zDevon
07/06/2012, 05:13 AM
If you are running a Windows server, change the streamer.so and sscanf.so in your server.cfg to streamer.dll and sscanf.dll and ensure that you have the latest version of both of these plugins.

Jarnu
07/06/2012, 05:14 AM
I am running in Linux and Yes i have Latest Version of both of these Plugins.

zDevon
07/06/2012, 05:22 AM
Make sure you do instead of just saying that. Be sure you included them each in your script as well.

Jarnu
07/06/2012, 05:24 AM
i did that thousand of times.. but didn't helped.. please someone Help me .

Flake.
07/06/2012, 05:32 AM
I am running in Linux and Yes i have Latest Version of both of these Plugins.

make sure you have .so at the end of each plugin also make sure all your plugins are up to date and the script is RE-COMPLIED with the new plguin/include versions

FalconX
07/06/2012, 05:41 AM
make sure you have .so at the end of each plugin also make sure all your plugins are up to date and the script is RE-COMPLIED with the new plguin/include versions

Also, if you can't find any solution to fix that problem you can always use the following plugin to find out what is missing:-

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=249226
-FalconX

Jarnu
07/06/2012, 06:02 AM
Thanks guys.. my error got removed but still My server is Offline after starting.. can someone help me VIA team viewer? if yes then Please PM me..

zDevon
07/06/2012, 06:04 AM
What exactly do you mean by it being "offline"

Jarnu
07/06/2012, 06:06 AM
I start the Server.. it Runs for a sec then stops.. i checked Sever log and its Normal.. but my server ain't starting.. any solution?

FalconX
07/06/2012, 06:09 AM
I start the Server.. it Runs for a sec then stops.. i checked Sever log and its Normal.. but my server ain't starting.. any solution?

Did you change your RCON pw ? from changeme to yours?
-FalconX

Jarnu
07/06/2012, 06:15 AM
yes.. btw my Server was working fine sometime ago.. but suddenly idk what happened.