PDA

View Full Version : Change biz price?


violater
13/07/2012, 06:29 PM
How do I change the biz price to buy it? I am using the zGaming gamemode. Thanks ahead of time. :)

violater
21/07/2012, 06:08 PM
*Bump* guys please answer

Goru
21/07/2012, 06:18 PM
Post your Pawn Code with the biz code and stuff. Or, just post your whole .pwn.