PDA

View Full Version : [Help] - Speed Cameras ?


SpaMaster
25/08/2012, 12:11 PM
I get this (http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=214088) speed cameras and I edit it. Now i get Lux (http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=91403) speedo and I edit it too. But, when I pass too fast near camera, I don't get any punish for that. Help ? I give you a part of script if It need to solv this ?

Jochemd
25/08/2012, 02:13 PM
Are you sure these scripts use the same speed formule?

SpaMaster
25/08/2012, 03:45 PM
Are you sure these scripts use the same speed formule?

I set max speed to 10 mph, but It doesn't charge me.

ToiletDuck
25/08/2012, 04:09 PM
I set max speed to 10 mph, but It doesn't charge me.

well, just set the max speed to 500 mph.

SpaMaster
25/08/2012, 04:43 PM
well, just set the max speed to 500 mph.

Lol. Why ?

Akira297
25/08/2012, 04:45 PM
Lol. Why ?

Um. I don't recommend doing anything TolietDuck recommends. O.e he lied to CS:RP ; that I have proof of, anyways

On-Topic : Did you edit all the codes/script to "10" ; I haven't tried that filterscript, I use to have a script myself similar to that.