PDA

View Full Version : NPC help


Fernado
15/09/2012, 10:19 AM
Hello!
I made a NPC script and it is working fine a gamemode.But when i install that script in another gamemode then it is not working.Npc is standing at the spawn point.Why it is like that and how can i fix it?

Fernado
15/09/2012, 04:42 PM
BUMP

Fernado
20/09/2012, 12:12 AM
anyone?

ThePhenix
20/09/2012, 12:35 AM
What about the recording file?

Fernado
20/09/2012, 12:36 AM
yes it is working fine.
but the same code is not working in another script.

Fernado
21/09/2012, 10:03 PM
Help