PDA

View Full Version : [Help] When adding any car..


Thedya
03/10/2012, 11:42 AM
Yes guys, i have a really big problem and i don't know anything about that..

When i try to add any car, all the objects and pickups are gone.. So because this reason when i try to remove/clean my car's db from mysql, every pickups and object r coming back..

Why ? i'm gonna lose my mind =)

Thanks..

Roel
03/10/2012, 11:48 AM
Show use the loading function of the vehicles.
And mabye also the loading part of the objects and pickups.
Because by this description I cannot make up a fix.

Thedya
03/10/2012, 12:05 PM
Cars /i translate some parts quickly..

//==============[ Cars]=============================================//
//==========================================
// << Database >>
//==========================================
printf("\nMod STARTING.. ((Adım [4])):Cars loading");
new loadedcarnumbe = 1, spawntime = 60000;
for(new vehicleid = 1; vehicleid <= ToplamArac; vehicleid++)
{
if(vehicleid <= 18) // Temizlik Araçları
{
spawntime = 10;SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Motor", 0);SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Benzin", 60);
//SaveVehicleInfoStr(vehicleid, "Owner", "R Temizlik Sirketi"); İsimlerini değiştirmek isterseniz..
}
else if(vehicleid > 18 && vehicleid <= 36) // Taksi
{
spawntime = 60; SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Motor", 0);SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Benzin", 60);
//SaveVehicleInfoStr(vehicleid, "Owner", "Station Taksi Duragi"); İsimlerini değiştirmek isterseniz..
}
else if(vehicleid > 36 && vehicleid <= 46) // Otobüs
{
spawntime = 10; SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Motor", 0);SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Benzin", 60);
//SaveVehicleInfoStr(vehicleid, "Owner", "Station Otobus Duragi"); İsimlerini değiştirmek isterseniz..
}
else if(vehicleid > 57 && vehicleid <= 66) // Tır
{
spawntime = 10; SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Motor", 0);SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Benzin", 60);
//SaveVehicleInfoStr(vehicleid, "Owner", "R Tasimacilik Sirketi"); İsimlerini değiştirmek isterseniz..
}
else
{
spawntime = 60000;
}
vehicleid = CreateVehicle(
GetVehicleInfoInt(vehicleid, "Model"),
GetVehicleInfoFlo(vehicleid, "Locationx"),
GetVehicleInfoFlo(vehicleid, "Locationy"),
GetVehicleInfoFlo(vehicleid, "Locationz"),
GetVehicleInfoFlo(vehicleid, "Angle"),
GetVehicleInfoInt(vehicleid, "Renk1"),
GetVehicleInfoInt(vehicleid, "Renk2"),
spawnsuresi);
AracAyarlariUygula(vehicleid);
if(GetVehicleInfoFlo(vehicleid, "Can") < 300)
{
SaveVehicleInfoFlo(vehicleid, "Can", 301);
SetVehicleParamsEx(vehicleid,0,AracFar[vehicleid],0,AracKilit[vehicleid],AracKaput[vehicleid],AracBagaj[vehicleid],0);
SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Motor", 0);
AracMotor[vehicleid] = 0;
}
if(GetVehicleInfoFlo(vehicleid, "Benzin") <= 0)
{
SaveVehicleInfoFlo(vehicleid, "Benzin", 0);
SetVehicleParamsEx(vehicleid,0,AracFar[vehicleid],0,AracKilit[vehicleid],AracKaput[vehicleid],AracBagaj[vehicleid],0);
SaveVehicleInfoInt(vehicleid, "Motor", 0);
AracMotor[vehicleid] = 0;
AracBenzin[vehicleid] = 0;
}
loadedcarnumber++;
}
if(ToplamArac == 0){print("Veri tabanınızda hiç araç bulunmuyor!");}
else{printf("DB %d CAR, %d CAR LOADED SUCSCESFULL !",ToplamArac,yuklenenaracsayisi-1);}
Kontrol4 = 1;


Objects and picups are not in mysql database. They r all added with hands..

Because when i add cars, house pickups are still can visible. And also spreys..

Bu enterance pickups, objects which one all in PWN, we cant see.. I dont understand that why the reason is cars ? dont know..