PDA

View Full Version : Problem with admin's commands


Lonney
04/10/2012, 06:39 PM
I use this gamemode: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=223963

When I write /adcmds, /adkick, /adban ( I have already admin ), dosen't work. This is the server commands.


What I can do?


There are admins commands.

//Administrator Commands//
if(AdminLevel[playerid] >= 1)
{
dcmd(adcmds,6,cmdtext);
dcmd(admute,6,cmdtext);
dcmd(adunmute,8,cmdtext);
dcmd(adwarn,6,cmdtext);
dcmd(admsg,5,cmdtext);
if(AdminLevel[playerid] >= 2)
{
dcmd(adfreeze,8,cmdtext);
dcmd(adunfreeze,10,cmdtext);
}
if(AdminLevel[playerid] >= 3)
{
dcmd(adjail,6,cmdtext);
dcmd(adan,4,cmdtext);
dcmd(adannounce,10,cmdtext);
dcmd(adkick,6,cmdtext);
}
if(AdminLevel[playerid] >= 4)
{
dcmd(adblow,6,cmdtext);
dcmd(adban,5,cmdtext);
dcmd(spectate,8,cmdtext);
dcmd(specoff,7,cmdtext);
dcmd(adkill,6,cmdtext);
dcmd(adgivecash,10,cmdtext);
dcmd(adgc,4,cmdtext);
}
if(AdminLevel[playerid] >= 5)
{
dcmd(adon,4,cmdtext);
dcmd(adoff,5,cmdtext);
dcmd(goto,4,cmdtext);
dcmd(bring,5,cmdtext);
dcmd(adreg,5,cmdtext);
dcmd(adunreg,7,cmdtext);
dcmd(adarmy,6,cmdtext);
dcmd(adunarmy,8,cmdtext);
dcmd(adcia,5,cmdtext);
dcmd(aduncia,7,cmdtext);
dcmd(adgiveweapon,12,cmdtext);
dcmd(adjetpack,9,cmdtext);
}
if(AdminLevel[playerid] == 1337)
{
dcmd(adsetlevel,10,cmdtext);
}
}

return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Wrong command. This command is not found. Type /commands for a list of commands.");
}



Sorry for my english.

Lonney
05/10/2012, 05:01 AM
Someone?

denNorske
05/10/2012, 06:15 AM
What doesn't work? It says nothing when you type it, or, does the command itself not work? Explain.

Danyal
05/10/2012, 06:17 AM
post you below command search in game mode and paste here

dcmd_adcmds
dcmd_adkick
dcmd_adban