PDA

View Full Version : what is blocking my npc's?


AIped
10/11/2012, 09:10 AM
Hi there i wanted to implent my npc's in the gamemode..they are there but they wont playback.
However..if i use another gamemode the same npc's are working fine.

So there must be something in the gamemode thats bugging the npc. I tried if(IsPlayerNPC(playerid)return1;
like everywhere i can think of where it could block the npc from working properly.

i got under onplayerconnect a textdraw that is set to selectable wich might block it
and TogglePlayerSpectating(playerid, true); .
players should click the textdraw before they go to the classselection but i think its no good for the npc.

Any ideas how to fix this? thanks in advance.

Plovix
10/11/2012, 09:43 AM
add to your server.cfg

maxnpc <your number of max npc>

AIped
10/11/2012, 10:11 AM
i have that... it works with just a lvdm or grandlarc..just not with my gm

the npc's spawn at the correct place they just wont playback. In other gamemodes they do, they dont work
at my gm.