PDA

View Full Version : How do I change a map mode


SssSssSss
30/11/2012, 05:46 AM
How do I change a map mode ?

[MM]RoXoR[FS]
30/11/2012, 05:55 AM
Suppose there are 2 map modes
1. Map1
2. Map 2

You wish to load Map2 after Map1 and vice-versa.

Whereever you want to change map like after admin types a command or after some time add

SendRconCommand("changemode Map2");
//This will change map to Map2

SssSssSss
30/11/2012, 06:05 AM
Where exactly should I put this? Waipo I put the name of the map that I want for that to change? I want to change only the name of the map is not the map itself! Thanks if you can help me !

SssSssSss
30/11/2012, 07:39 AM
>????????

Morkano
30/11/2012, 09:13 AM
if u need /rcon map "mapname"

SssSssSss
30/11/2012, 02:15 PM
Not Work

Tigerkiller
30/11/2012, 03:15 PM
you have to login as rcon admin first.

/rcon login password - you can get the current rcon password by opening the server.cfg

after you have logged in as rcon admin, you can change the mapname by using the command /rcon map newmaor use SendRconCommand("map mapname");

tyler12
30/11/2012, 03:29 PM
/rcon mapname [name] - change the map name text (example: /rcon mapname San Andreas).