PDA

View Full Version : 0.3 (C) To (E) Incognito Streamer Plugin


I3Psychedelic
30/12/2012, 11:24 AM
Ey !
I have a script .. old one ...
I want to reuse that script .. the problem is that the script is using Streamer Plugin by Incognito
Now how can I convert it to E?
Now it looks like :
MoveDynamicObject(ObjectID,X,Y,Z,Speed);
what are the new params ? where can I get the new plugin update? AND,is it gonna take long ?
Thanks alot guys !

Feastahashi
30/12/2012, 12:24 PM
Newest version is here: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865

You can find download in Incognito's post end.

Newest params:

MoveDynamicObject(objectid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:speed, Float:rx = -1000.0, Float:ry = -1000.0, Float:rz = -1000.0);

I3Psychedelic
30/12/2012, 12:31 PM
Newest version is here: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865

You can find download in Incognito's post end.

Newest params:

MoveDynamicObject(objectid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:speed, Float:rx = -1000.0, Float:ry = -1000.0, Float:rz = -1000.0);

Dude u're a life saver my thread almost went to page 2 !!!
Thanks !
Now I have a question
After im'a update the streamer,do I have to change each MoveDynamicObject in my script ? cuz i got like 5000 of this kind of lines and .. setting the rotation to each one .. is..just..omg

Konstantinos
30/12/2012, 12:36 PM
Yes, you need to change the parameters of this function from your gamemode, because it will give you warnings.

I3Psychedelic
30/12/2012, 12:43 PM
Yes, you need to change the parameters of this function from your gamemode, because it will give you warnings.

Thanks for the answer bro.
But are you kidding me ? i have to go line over line and find what rotation is right to the object and find the object it self and oh..
it will literally take months-years !

I3Psychedelic
31/12/2012, 03:20 AM
UPP
Guys I need help !

CBCandyBoy
31/12/2012, 03:43 AM
why r u shifting

I3Psychedelic
31/12/2012, 03:46 AM
why r u shifting

My thread went to page 2 and I still need help