PDA

View Full Version : How to make kilometers system


WiPaS
08/02/2013, 07:52 AM
Hi all,

Who could help me to make a kilometers for cars. I was trying to make it, but i got a lot of errors.

Thank you for answers.

Vexus
08/02/2013, 08:20 AM
So are you looking to make this for a speedometer or what?

WiPaS
08/02/2013, 08:50 AM
I already have speedometer. I want to make kilometers for cars and show they in textdraw.

RajatPawar
08/02/2013, 08:54 AM
If you have a speedometer, there's a constant you multiply with the x, y and z speeds you get from GetVehicleVelocity. Change that constant to something more, you should get the result. Or ****** it.