PDA

View Full Version : Create Dynamic Cp (how)?


Youtube12
08/03/2013, 07:04 PM
Hi guys, help me how to create Dynamic CP's and (OnPlayerEnterDynamicCP)

CrazyChoco
08/03/2013, 07:20 PM
CreateDynamicCP(Float:x, Float:y, Float:z, Float:size, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = 100.0);


And what do you mean by (OnPlayerEnterDynamicCP)?

Youtube12
08/03/2013, 07:39 PM
And how to do the CP with id:

like bank = CreateDynamicCP(....

(OnPlayerEnterDynamicCP)When the player enter the Checkpoint

Raza2013
24/06/2013, 04:12 PM
you want to add it for capture zones?