PDA

View Full Version : NPC ID's


teomakedonija
09/03/2013, 07:39 AM
Hi All.How to change NPC ID to set her ID -1 becouse have a more id's in server :/

teomakedonija
09/03/2013, 09:34 PM
BUMP !

MP2
09/03/2013, 10:53 PM
Please do not bump topics until 24 hours has passed. You and your problems are not more important than the hundred other topics made per day.

NPCs use player slots. You can not get around this. Increase your player slots in server.cfg (if it is hosted, you will have to pay more).

Pawnie
10/03/2013, 12:47 AM
I have suggestion for you. Well as MP2 said already you cannot change the slots that they take, but what you can do is to set more slots and in a smart way. For example

You have 3 npc's

Set your server slots to 13. Then you will have 10 free slots and it wont look bad.