PDA

View Full Version : Textdraw - I don't understand? Help!


FunnyBear
17/03/2013, 03:32 PM
Hello, I just finished making a new textdraw logo for my server, which took me some time. I used Zamaroht's textdraw editor. But when I finish, this comes up in the file:

TDFile=yes
0T_Created=1
0T_Text=Los Santos Life
0T_Font=3
0T_Color=-388555521
0T_BackColor=255
0T_BoxColor=255
0T_XSize=0.569999
0T_YSize=1.500000
0T_X=491.000000
0T_Y=402.000000
2T_Created=1
2T_Text=Cops n Robbers
2T_X=504.000000
2T_Y=419.000000
2T_Alignment=0
2T_BackColor=255
2T_UseBox=0
2T_BoxColor=255
2T_TextSizeX=0.000000
2T_TextSizeY=0.000000
2T_Color=448325887
2T_Font=3
2T_XSize=0.470000
2T_YSize=1.500000
2T_Outline=0
2T_Proportional=1
2T_Shadow=1
2T_Selectable=0
2T_PreviewModel=-1
2PMRotX=-16.000000
2PMRotY=0.000000
2PMRotZ=-55.000000
2PMZoom=1.000000

And it all seems to weird! So I tried to convert it, so now its this:

Logo = TextDrawCreate(491.000000, 402.000000, "Los Santos Life");
TextDrawBackgroundColor(Logo, 255);
TextDrawFont(Logo, 3);
TextDrawLetterSize(Logo, 0.569999, 1.500000);
TextDrawColor(Logo, 388555521);
TextDrawSetOutline(Logo, 0);
TextDrawSetProportional(Logo, 1);
TextDrawSetShadow(Logo, 0);

Logo = TextDrawCreate(504.000000, 419.000000, "Cops n Robbers");
TextDrawBackgroundColor(Logo2, 255);
TextDrawFont(Logo2, 3);
TextDrawLetterSize(Logo2, 0.470000, 1.500000);
TextDrawColor(Logo2, 448325887);
TextDrawSetOutline(Logo2, 0);
TextDrawSetProportional(Logo2, 1);
TextDrawSetShadow(Logo2, 0);

But it doesn't work properly. It turns out like this:

http://prntscr.com/wp0b8

When it is SUPPOSED to turn out like this:

http://prntscr.com/wp10e

Please help!! Thanks

Admigo
17/03/2013, 03:35 PM
Change
Logo = TextDrawCreate(504.000000, 419.000000, "Cops n Robbers");
to
Logo2 = TextDrawCreate(504.000000, 419.000000, "Cops n Robbers");
Thats should show the other textdraw normal.

Gangster-rocks
17/03/2013, 03:38 PM
Cause it might not work in 3.0x you can use ipleomax Textdraw editor its pretty awesome and simple
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=376758

FunnyBear
17/03/2013, 03:53 PM
Change
Logo = TextDrawCreate(504.000000, 419.000000, "Cops n Robbers");
to
Logo2 = TextDrawCreate(504.000000, 419.000000, "Cops n Robbers");
Thats should show the other textdraw normal.

Alright, but don't you see in the pictures? The colors don't show up? They aren't the right size, and they aren't what I made them to look like!

Scenario
17/03/2013, 03:59 PM
Did you use the export function in the TD editor, or did you manually "convert" it?

FunnyBear
17/03/2013, 04:00 PM
Did you use the export function in the TD editor, or did you manually "convert" it?

Manually convert it!

Vince
17/03/2013, 04:08 PM
You're not supposed to open that .tde file. That's for internal use only. You need to go ingame and use the menu option to export the project.

PS: You stole my avatar.