PDA

View Full Version : User Control Panel Error


NickD
29/05/2013, 10:46 PM
....

Vince
29/05/2013, 10:52 PM
I would say contact Volt support. This seems to be a communication problem at a deeper level. On the other hand, be sure to close every connection that has been opened when the script is finished.

Kitten
29/05/2013, 10:55 PM
Contact volt host support. It's their issue.

'Host 'az4.volt-host.com' is blocked because of many connection errors'

NickD
29/05/2013, 11:09 PM
Thanks both of you, REP for both!