PDA

View Full Version : Help Me About My Gamemode.


xganyx
23/06/2013, 10:53 AM
when i using my own gamemode and using filterscript :http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=262660
i type /ctrl and in game said :SERVER UNKNOW THAT COMMAND ??
here is my gamemode :
http://pastebin.com/F186gFZz
please help !

Mystique
23/06/2013, 11:03 AM
Well I guess the problem is that there is no /ctrl command in your gamemode. It is in the FS so are you sure it's loaded correctly?

Josh_Main
23/06/2013, 11:04 AM
Did you compile the .pwn filterscript? Also make sure you're defining the filterscript under "filterscripts" on server.cfg

example

filterscripts filterscriptnamehere

MarTaTa
23/06/2013, 11:06 AM
Are you sure you added the FS name in the "server.cfg" ?
if you didn't, open the "server.cfg" file with notepad / wordpad and you'll see a line "filterscripts".
There add the name of the FS.
Example :

filterscripts ControlPanel


Also make sure you are logged in as RCON (use '/rcon login yourpass' when you login)

xganyx
23/06/2013, 12:23 PM
yes i'm sure but it not work

xganyx
24/06/2013, 03:33 AM
Anyone ???