PDA

View Full Version : break; will work with foreach


sKgaL
18/07/2013, 01:58 PM
Hello ,
Does "break;" works with foreach ?

Thanks.

faff
18/07/2013, 02:02 PM
It's working for me.

sKgaL
18/07/2013, 02:03 PM
Alright, thanks.

iAnonymous
18/07/2013, 02:04 PM
Its working for me too