PDA

View Full Version : SetPVarInt/GetPVarInt help


Magic_Time
25/07/2013, 06:29 AM
Does SetPVarInt get updated?

Scenario
25/07/2013, 06:31 AM
What the hell do you mean "get updated?" SetPvarInt will remain the value that you set it to...

Are you on drugs?

RajatPawar
25/07/2013, 06:32 AM
SetPVar<Datatype> will ONLY get updated when you use GetPVar<Datatype>! And of course, it's going to get updated once you change it.

Magic_Time
25/07/2013, 06:34 AM
No I'm not.
I'm asking if the value set is going to be updated once it changes.

Scenario
25/07/2013, 06:41 AM
It's pretty self explanatory. If you use SetPVar it's going to set the value to what you have set it to be. That's the only way it will "update." PVars are similar to normal variables, the difference is how they use the server's memory.