PDA

View Full Version : RemoveBuildingForPlayer fading objects


Face9000
11/08/2013, 12:33 PM
Hello, i just converted a map with Mta and added RemoveBuildingForPlayer to remove gta default objects. The problem is: The removed objects keeps fading on and off with the custom mapped objects. How i can fix it?

morocco
11/08/2013, 12:40 PM
Use MAP EDITOR SAMP

Face9000
11/08/2013, 08:39 PM
What? Why i should, i feel better with Mta, i asked for a fix, not for another map editor.

RedJohn
11/08/2013, 08:42 PM
I also recommend to use other map editor, just to make sure if that cause the problem. Because I never had that problem while removing objects with map editor.

Face9000
12/08/2013, 10:12 AM
I DONT WANNA USE IT ANOTHER MAP EDITOR SINCE I LOST THE ORIGINAL MAP FILE I MADE USING MTA! I just want to fix! Damn you guys why you keep posting about a new map editor since i already said i dont want use another one!

RedJohn
12/08/2013, 03:35 PM
Then I don't give a shi*, you have that problem, not me. We are just trying to give you some advice you noob.

Scenario
12/08/2013, 04:14 PM
That shouldn't be happening. I know sometimes MTA doesn't select the right object so you SHOULD give JerneL's map editor a shot and see if you can't completely remove the buildings/objects with that.

Pottus
12/08/2013, 06:11 PM
It sounds like you didn't remove the LOD object of that building.

DeMotion
15/08/2013, 07:50 PM
That's... Friendly.

FUDDS
16/08/2013, 11:11 AM
As above, some objects come in pairs, one which displays when you are far away or not directly facing it, and one that displays when it is a point of focus. Often the lower quality models are the model ID above the high quality one so try removing the object I'd above it too :) worked for me

Vince
16/08/2013, 11:15 AM
Then you've been lucky, because the LOD is very rarely the next id.