PDA

View Full Version : Help for Ghost Capping


Lloyde
16/11/2013, 08:55 AM
Any one can help me to set the virtual world into 0 while capping the points because if your virtual world is 1,2 etc.
you can capt. any players didn't see the capturer but after he capture the point he will captured that time

StuartD
16/11/2013, 08:57 AM
http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerVirtualWorld

This?

SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);

Lloyde
16/11/2013, 09:47 AM
how to change it automatically

because its have an cmdtext like this /world3

how to change it thanks