PDA

View Full Version : Erors In My Mode


gilad95
22/02/2014, 05:26 AM
Hello everyone I tried to build activities and have some damned I can not fix so I thought if you can help me.

erors:
D:\GTA SA\Samp Server\gamemodes\PHC.pwn(2994) : error 075: input line too long (after substitutions)D:\GTA SA\Samp Server\gamemodes\PHC.pwn(2995) : error 029: invalid expression, assumed zero
D:\GTA SA\Samp Server\gamemodes\PHC.pwn(2995) : error 001: expected token: ";", but found "return"
D:\GTA SA\Samp Server\gamemodes\PHC.pwn(2995) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
D:\GTA SA\Samp Server\gamemodes\PHC.pwn(2995) : fatal error 107: too many error messages on one line


Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
5 Errors.

Lines:
if(!strcmp(cmd, "/Kill", true)) return SetPlayerHealth(playerid,0);

if(InMini[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InWar[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InBoom[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InWeapons[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InMonster[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InSwar[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InTanks[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || || InDrisa[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) return SendClientMessage(playerid,COLOR_KRED,".אינך יכול לעשות פקודות בפעילות");

My English is not so good sorry and thank those who help :)

Ryan_Undering
22/02/2014, 07:20 AM
Try splitting up if statements into smaller checks?

gilad95
22/02/2014, 07:44 AM
Try splitting up if statements into smaller checks?

Sorry I did not understand

Could you just get me that you send me, I've just been sick about it I can not fix and I tried already full

Necip
22/02/2014, 08:05 AM
First of all, put your code in [pawn] tags. And tell us which specific line the error is at.

gilad95
22/02/2014, 08:11 AM
First of all, put your code in [pawn] tags. And tell us which specific line the error is at.

This Eror
error 075: input line too long (after substitutions)
This Line
if(!strcmp(cmd, "/kill", true))return SetPlayerHealth(playerid, 0);

And This Erors
error 001: expected token: ")", but found "return"
error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
error 029: invalid expression, assumed zero
fatal error 107: too many error messages on one line
This Line
if(InMini[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InWar[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InBoom[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InWeapons[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InMonster[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InSwar[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InTanks[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid) || InDrisa[playerid] == 1 && !IsPlayerXAdmin(playerid)return SendClientMessage(playerid,COLOR_KRED,"אינך יכול לעשות פקודות כאשר אתה בפעילות");

You mean like this?

Necip
22/02/2014, 08:15 AM
Yea, that is ok but your command is badly worked. Like Ryan said, try splitting up so it looks better and so you can find easier the problems.

gilad95
22/02/2014, 08:17 AM
Yea, that is ok but your command is badly worked. Like Ryan said, try splitting up so it looks better and so you can find easier the problems.

I mean split How do I do this?

Necip
22/02/2014, 08:19 AM
Look, put all of your code on [pawn] [*/pawn] tags(without the *), and I will try to do it for you.

Dragonsaurus
22/02/2014, 08:20 AM
if(!strcmp(cmd, "/Kill", true)) return SetPlayerHealth(playerid,0);
if(!IsPlayerXAdmin(playerid))
{
if(InMini[playerid] == 1 || InWar[playerid] == 1 || InBoom[playerid] == 1 || InWeapons[playerid] == 1 || InMonster[playerid] == 1 || InSwar[playerid] == 1 || InTanks[playerid] == 1 || InDrisa[playerid] == 1)
return SendClientMessage(playerid,COLOR_KRED,".אינך יכול לעשות פקודות בפעילות");
}

gilad95
22/02/2014, 08:21 AM
Look, put all of your code on [pawn] [*/pawn] tags(without the *), and I will try to do it for you.

I'm sorry I do not understand it pawn tag you mean file Pawn?and send to you the file?

gilad95
22/02/2014, 08:23 AM
i fix i have just this eror

error 052: multi-dimensional arrays must be fully initialized