PDA

View Full Version : Forcing..


Natric
17/03/2014, 02:40 PM
Well I have a command that forces players to use commands and it's written in STRCMP,

I'm converting all my gamemode to ZCMD and I don't know how to convert that command since there is no OnPlayerCommandText in ZCMD, what should I use instead, I had while having STRCMP "OnPlayerCommandText(i, command)

vassilis
17/03/2014, 02:47 PM
zcmd commands can be implemented outside callbacks maybe better set it at the bottom of the script

Stanford
17/03/2014, 02:48 PM
You didn't get him, he wanted to force players to use that command, but ZCMD commands aren't in a callback like in STRCMP, he wants you guys to tell him the way to do it!