PDA

View Full Version : How to add checkpoint in interior


bijela
16/05/2014, 06:24 PM
i use fuction

:checkCoords[MAX_POINTS][4] and checkpoints[MAX_POINTS][4]

so i want to know how to add checkpoint in interior? for example in The bar interior or in pizza interior? If can someone help me pls, i need this....

biker122
16/05/2014, 06:28 PM
CreateDynamicCP(x,y,z,size,worldid,INTERIORID,play erid,streamdistance);

Ramoboss
16/05/2014, 07:00 PM
no

i'm pretty sur that you script a Cops & Robbers GameMode :)
anyway,

The checkcoords represents the Xminimum, Yminimum, Xmaximum, Ymaximum pos
it's like GangZones :)
but it's represents the Area to show the Checkpoint to the player (it's a streamer)

and the second parameter is Checkpoint, it's the Checkpoint position (/save ;))

bijela
16/05/2014, 07:14 PM
i use EnterCheckPoint and no CreateDynamicCP

bijela
17/05/2014, 12:38 PM
How to get Xminimum, Yminimum, Xmaximum, Ymaximum pos in interior??? I need to know this !!

bijela
17/05/2014, 02:44 PM
something like this........

http://www.zaslike.com/files/eq3nbrlqv7sbyukon4t.png

bijela
17/05/2014, 07:14 PM
bumpp??

Luis-
17/05/2014, 07:16 PM
CreateDynamicCP(x,y,z,size,worldid,INTERIORID,play erid,streamdistance);

There's your answer.

Brandondw8
17/05/2014, 07:55 PM
new pickup_Enter;
new pickup_Exit;

public OnGameModeInit()
{
pickup_Enter = CreatePickup(1239, 2, 1368.3273,-1279.9304,13.5469, -1); //sets checkpoint outside ammunation 1
pickup_Exit = CreatePickup(1239, 2, 285.4701,-41.6128,1001.5156, -1); //SETS THE CHECKPOINT IN AMMUNATION TO EXIT
return 1;
}


public OnPlayerPickUpPickup(playerid, pickupid)
{
if(pickupid == pickup_Enter)
{
SetPlayerPos(playerid, 286.148986,-40.644397,1001.515625); //puts you inside the ammunation 1
SetPlayerInterior(playerid, 1); // int is 1 //interior id is 1
}
if(pickupid == pickup_Exit)
{
SetPlayerPos(playerid, 1366.2349,-1280.4396,13.5469); //when you hit checkpoint to exit, this places you right outside
SetPlayerInterior(playerid, 0); // int is 0 //interior is 0 cause its outside
}
return 1;
}

bijela
18/05/2014, 08:26 AM
i need checkpoint like on the picture... no pickuppss.s..

bijela
18/05/2014, 11:31 AM
for exampe CreateDynamicCP(2549.5188,-1294.7418,1060.9844,2.5,1,2,playerid,200); i get error on playerid, and i put this on gamemodeinit, it is correct?

bijela
20/05/2014, 02:53 PM
bump?