PDA

View Full Version : Run time error 5 : " Invalid memory access"


S4t3K
06/06/2014, 11:53 AM
Hi, I'm back with another run time error which kicks me as soon as I spawn.

Here's the error log :



[13:31:34] [SQL] Beginning of the connection to the renseigned database [Server : mysql2.alwaysdata.com | User : private | Database : private | Password : private]
[13:31:34] [SQL] Connection to database successfuly done, starting data loading...
[13:31:34] [DATA] Loading...
[13:31:34] Gamemode roleplay beta testing.
[13:31:34] Number of vehicle models: 0
[13:31:35]
[13:31:35] ==========================================
[13:31:35] | |
[13:31:35] | A new version (v<html>
) of YSI is |
[13:31:35] | available from: |
[13:31:35] | |
[13:31:35] | www.y-less.com/YSI/YSI_1.0.zip |
[13:31:35] | |
[13:31:35] ==========================================
[13:31:35]
[13:32:01] Incoming connection: 25.76.71.74:62666
[13:32:01] [join] Soufiane has joined the server (0:25.76.71.74)
[13:32:04] [debug] Run time error 5: "Invalid memory access"
[13:32:04] [debug] AMX backtrace:
[13:32:04] [debug] #0 0005bac0 in ?? (0x00091d1c) from david.amx
[13:32:04] [debug] #1 00056fb8 in public SSCANF_OnPlayerDisconnect (0x00000000, 0x00000002) from david.amx
[13:32:04] [debug] #2 000505e4 in public Itter_OnPlayerDisconnect (0x00000000, 0x00000002) from david.amx
[13:32:04] [debug] #3 0003a764 in public _y_utils_OnPlayerDisconnect (0x00000000, 0x00000002) from david.amx
[13:32:04] [debug] #4 0000a2f8 in public CB_OnPlayerDisconnect (0x00000000, 0x00000002) from david.amx
[13:32:04] [debug] #5 000010d8 in public Streamer_OnPlayerDisconnect (0x00000000, 0x00000002) from david.amx
[13:32:04] [debug] #6 0000033c in public OnPlayerDisconnect (0x00000000, 0x00000002) from david.amx
[13:32:04] [debug] #7 native Kick () [0046f390] from samp-server.exe
[13:32:04] [debug] #8 00061498 in public KickPublic (0x00000000) from david.amx
[13:32:04] [part] Soufiane has left the server (0:2)



I don't know if there's a link with this, but I got some mysql errors il a mysql_log file, it's about the mysql_format function



[13:32:01] [ERROR] mysql_format - no value for specifier "%s" available
[13:32:01] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[OnPlayerDataConnect] - (error #1054) Unknown column 'nom' in 'where clause'
[13:32:01] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[] - (error #1054) Unknown column 'nom' in 'where clause'
[13:32:02] [ERROR] mysql_format - no value for specifier "%s" available
[13:32:02] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[] - (error #1054) Unknown column 'nom' in 'where clause'
[13:32:04] [ERROR] mysql_format - no value for specifier "%s" available
[13:32:04] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[] - (error #1054) Unknown column 'nom' in 'where clause'
[13:32:04] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[] - (error #1064) You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '', '0')' at line 1
[13:32:04] [ERROR] CMySQLQuery::Execute[OnBanInfoFound] - (error #1054) Unknown column 'pid' in 'field list'



I don't know exactly which part of the mode may I give you, this is why I give you the whole one. Don't take it as lazyness, it's not this at all.

http://pastebin.com/Yd2yPjzj

I thank the person which will be able to help me in advance.