PDA

View Full Version : #pragma dynamic


Banditukas
27/11/2014, 03:37 PM
Hi,

Now i'am using pragma dynamic with value:

#pragma dynamic 5000000

Is it well for sa-mp server? my compilator don't give any error in the end and server is well. But what max value you can set that no problems will be?

!R1Ch@rD!
27/11/2014, 03:40 PM
You can put any value contal not leave you information about how much memory you use in your server, you can leave and I use it just as you have placed your !!

sammp
27/11/2014, 03:44 PM
And why do you need a stack that big? Do you even know what that does?

Banditukas
27/11/2014, 03:45 PM
Because i use a lot of variables and some of them with big strings, because i need that and ysi includes use a lot of memory.

Write
27/11/2014, 04:12 PM
There is no limit, it is bad coding thought you shoulden't use big string arrays for small things.