PDA

View Full Version : CMD Error?


Tuntun
12/01/2015, 11:42 AM
Whats wrong in this cmd?
:
CMD:gotob(playerid, params[])
{
if (playerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
{
SetPlayerPos(playerid, 1980.0750,-1991.0996,13.5469);
return 1;
}

Ironboy
12/01/2015, 11:46 AM
CMD:gotob(playerid, params[])
{
if (playerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
{
SetPlayerPos(playerid, 1980.0750,-1991.0996,13.5469);
} //you've missed this bracket
return 1;
}

Tuntun
12/01/2015, 12:43 PM
Thank you mate. +rep.