PDA

View Full Version : Gamemode license


qmnty
24/01/2015, 09:13 PM
how to install the license on the gamemode ? :)

Sime30
24/01/2015, 09:41 PM
What do you mean? Agreement license? Explain :)

Ironboy
24/01/2015, 09:56 PM
You need not do anything regarding the licence.

qmnty
31/01/2015, 09:49 PM
License like apache for my gamemode.

Sithis
31/01/2015, 10:07 PM
You really need to explain what you actually want. We can't understand what you are trying to do.

CalvinC
31/01/2015, 10:16 PM
There's nothing called an "apache license" that you install onto your gamemode, you have to be more specific what you want to do.

Andre02
31/01/2015, 10:21 PM
He want to add a license to his gamemode, so if someone tries to copy his server idea, it gets deleted
If i understood well it's that

qmnty
01/02/2015, 11:39 PM
Yeah..

I want add the license in my gamemode , to protect it .

If there is wear it , the server will have a warning or shut down of the license .