PDA

View Full Version : Freeze players on spawn


AlmirDelic
03/02/2015, 07:35 PM
Thank you!

Antoniohl
03/02/2015, 07:36 PM
Sorry but try to explain more.

AlmirDelic
03/02/2015, 07:41 PM
All players in one place we zither freezes .

Luis-
03/02/2015, 07:49 PM
You will have TogglePlayerControllable somewhere in your script.

AlmirDelic
03/02/2015, 07:50 PM
Here is a cheater , NO Script

Sime30
03/02/2015, 07:58 PM
Objasni na balkanski?

AlmirDelic
04/02/2015, 08:46 AM
Eh super, znaci na pocetnom spawnu, nema nikakvih problema, svi se spawnaju normalno... Odjednom, ulazi neki cheater, pali cheat naravno ne znam koji, i sve igrace koji su na pocetnom spwanu i oko njega zaledi, znaci BUKVALNO zaledi, ne mogu ni T stisnit nista radit, da bi izasli moraju RR racunar, koji je to cheat da nađem anticheat, i ako znas eng. molim te objasni im ti, vidis da sam tutkun po eng. pitanju :D

AlmirDelic
04/02/2015, 10:00 AM
Evo neko mi je dao sliku: http://prntscr.com/60wgvc

AlmirDelic
04/02/2015, 05:24 PM
?????????????

DaniceMcHarley
04/02/2015, 08:01 PM
You know this is an English section?

Sime30
04/02/2015, 08:47 PM
@ DaniceMcHarley - I will handle this

Koliko vidim po slici, to ti je sooobeit hack. E sad prvi put cujem za takvu vrstu hackiranja, ali ono sto on napravi jest ne da ih zaledi vec im zamrzne cijelo racunalo! Sigurno ti salje neke lazne podatke, mozda lazne metke ili tako nesto. Evo stavit cu ti link jednog antihack za bullet crasher.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=535559

Samo zalijepi te kodove.

P.S. Nisam siguran da je to do toga, ali samo pretrazi ****** s rijecima poput "Samp anti crash", "samp anti freeze" ili tako nesto

AlmirDelic
05/02/2015, 06:47 AM
Yes, but has Balkanaca, why no!?

AlmirDelic
05/02/2015, 06:59 AM
Hvala, stavio sam :D