PDA

View Full Version : Actor ?.


quochuy
31/07/2015, 03:30 AM
- How to create actor in Interior ? .
- Please help
Code :
Actor18 = CreateActor(132,2096.4060,-1765.9580,13.5648,87.0773);

Mauzen
31/07/2015, 03:45 AM
Check this: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=572683

I havent worked with actors at all yet, but I guess this means that actors are present in all interiors at once. Just set them to the corrent position.

Abagail
31/07/2015, 05:12 AM
http://forum.sa-mp.com/showpost.php?p=3443316&postcount=9

You can also find other important information regarding managing actors in the link Mauzen provided.