PDA

View Full Version : CreateDynamicObject and VirtualWorlds


Manolito
14/08/2015, 10:05 AM
Hello all. How to create dynamic object in ALL virtual worlds except 1?

ZBits
14/08/2015, 10:58 AM
CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = STREAMER_OBJECT_SD, Float:drawdistance = STREAMER_OBJECT_DD);

So, set the worldid parameter to your world id choice

SoFahim
14/08/2015, 10:58 AM
CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:streamdistance = STREAMER_OBJECT_SD, Float:drawdistance = STREAMER_OBJECT_DD);

So, set the worldid parameter to your world id choice

He want expect VirtualWorld1 . That he never can.

ZBits
14/08/2015, 12:05 PM
He want expect VirtualWorld1 . That he never can.

He can.

LetsOWN[PL]
14/08/2015, 12:13 PM
He can.

Apparently.
for( new VW = 0; VW < 0x7fffffff; VW++ )
{
if( VW == 1 )
continue;
CreateDynamicObject( Model, X, Y, Z, RX, RY, RZ, worldid = VW );
}
0x7fffffff is the amount of all avaiable virtual worlds (Limits - SA-MP Wiki (wiki.sa-mp.com/wiki/Limits))
But.. I guess it's pointless xD

Greetings

Beckett
14/08/2015, 01:11 PM
From my perspective I don't think that's possible. Unless you want to create the same object 2,147,483,646 times.