PDA

View Full Version : pawn compiler library has stopped working and I can't connect to my server


brandypol
19/08/2015, 12:27 AM
Well after Scripting for a while, I decided to compile my script. Then suddenly, I got this message :

"pawn compiler library has stopped working"

I erased all the recent script I wrote and tried to fin answers on older topics to fix my problem but I cant fix it. Plus, when I start my server, the samp-server closes and I can't connect to my server. The problem isn't supposed to be my script's lenght because I tried to compile it with the exact same number of lines before and it worked. So, can someone help me because I'm really out of ressources and I really don't know what to do. I joined the script to the thread.

Thanks for the help

prineside
19/08/2015, 04:12 AM
Try to compile it with custom sa-mp compiler (I don't remember author's name, but you can easily find it on Github).
If that doesn't help, try to revert all last changes or check last edited script parts for errors - comment parts of your code till you get compiler working, then check commented code for errors.

It sometimes happens to me that compiler just crashes. I use pre- and post-compiler scripts to backup scripts on each build, check compilation result and print difference with last successful build if compiler crashes. But in your case it's useles since you have no code backups (I guess)

ThePhenix
19/08/2015, 04:18 AM
What you're doing in line 2246 is utterly wrong. Maybe you wanted to put that under OnDialogResponse?

Also, check the number of brackets.

You have 593 { and 594 } so, it's not matching that's why you're pawn compiler it's crashing.

brandypol
19/08/2015, 05:39 PM
What you're doing in line 2246 is utterly wrong. Maybe you wanted to put that under OnDialogResponse?

Also, check the number of brackets.

You have 593 { and 594 } so, it's not matching that's why you're pawn compiler it's crashing.

Thanks I found the opening bracket missing now I just need to fix the errors in the script

Alpha000
18/11/2015, 06:43 AM
how u count all brackets?

Vince
18/11/2015, 09:12 AM
A proper editor like Notepad++ has a "count" functionality in the search window.

AbyssMorgan
18/11/2015, 01:57 PM
see

OnPlayerUpdate(playerid)

// changing cities by inputs
if( !gPlayerHasCitySelected[playerid] && //<-- shit
GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_SPECTATING ) {
ClassSel_HandleCitySelection(playerid);
return 1;
}