PDA

View Full Version : No commands work..


Rocky Racoon
11/10/2015, 11:30 PM
Everything compiles right and such, except for one warning and one I'm not sure if it's an error or not but it can be found at this thread: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=591435


No commands work. Whenever I type something in-game it says unknown command, the general chat works though and my names colour in the chat is shown as a light shade of grey, and the text it shown as white. Whenever I try to type any commands at all it say's unknown command.

The RP quiz/tutorial doesn't even load.

itsCody
11/10/2015, 11:47 PM
Would be able to help you better if you provided some code.

XBrianX
12/10/2015, 01:51 AM
Are you using ZCMD or any command processor in the same time? if yes then you have to convert all your commands to the same command processor (ZCMD is the best)

Kayla_Swade
12/10/2015, 04:04 AM
Do you have skype. Add me xtimothyx1 I can help you.

J0sh...
12/10/2015, 04:18 AM
Do you have skype. Add me xtimothyx1 I can help you.

Lololololol. Whats wrong here? :)

OT: What command proesser do you use Y_commands, ZCMD, strcmp/dcmd?

Rocky Racoon
12/10/2015, 11:31 PM
I'm using both zcmd and dini - (strcmp, and CMD:)

XBrianX
13/10/2015, 12:14 AM
I'm using both zcmd and dini - (strcmp, and CMD:)

That's your problem , you have to re-script all your commands using only 1 command processor (ZCMD for the win :) )

itsCody
13/10/2015, 12:36 AM
Redo the commands in zcmd and remove OnPlayerCommandText, then place the commands at the bottom of your script or where ever you feel comfortable putting them.

Rocky Racoon
18/10/2015, 11:19 PM
I've tried removing all my zcmd commands, and the zcmd include, with all of the commands in strcmp format.. no luck.

XBrianX
19/10/2015, 01:22 AM
I've tried removing all my zcmd commands, and the zcmd include, with all of the commands in strcmp format.. no luck.

That's your problem , you have to re-script all your commands using only 1 command processor (ZCMD for the win :) )
Try what i said before

Rocky Racoon
19/10/2015, 08:56 PM
Try what i said before

There's like over 200 commands...