PDA

View Full Version : Run time error 19: File or function is not found


Mijata
24/02/2016, 12:11 PM
I have just installed the new system on pc but i can't start server i have this error : "Run time error 19: "File or function is not found" what is problem? i have all plugins in plugins folder and in server.cfg

Edit
I also have microsoft visual c++ installed

Amunra
24/02/2016, 12:17 PM
Show Error Code

Mijata
24/02/2016, 12:20 PM
This is from server log
SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7, (C)2005-2015 SA-MP Team

[14:10:14] password = "" (string)
[14:10:14]
[14:10:14] Server Plugins
[14:10:14] --------------
[14:10:14] Loading plugin: sscanf.dll
[14:10:14] Failed.
[14:10:14] Loading plugin: streamer.dll
[14:10:14]

*** Streamer Plugin v2.7.9 by Incognito loaded ***

[14:10:14] Loaded.
[14:10:14] Loading plugin: nativechecker.dll
[14:10:14] Failed.
[14:10:14] Loading plugin: Whirlpool.dll
[14:10:14]
[14:10:14] ==================
[14:10:14]
[14:10:14] Whirlpool loaded
[14:10:14]
[14:10:14] ==================
[14:10:14]
[14:10:14] Loaded.
[14:10:14] Loaded 2 plugins.


and

[14:10:15] Script[gamemodes/CvTReal.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[14:10:15] Number of vehicle models: 1
[14:10:15]
[14:10:15] ==========================================
[14:10:15] | |
[14:10:15] | A new version (v3.09.0684) of YSI is |
[14:10:15] | available from: |
[14:10:15] | |
[14:10:15] | www.y-less.com/YSI/YSI_1.0.zip |
[14:10:15] | |
[14:10:15] | Changelog: |
[14:10:15] | |
[14:10:15] | 3.00.0000: |
[14:10:15] | |
[14:10:15] | YSI 3.0 released! Now includes the |
[14:10:15] | "y_text" library for better messages, |
[14:10:15] | and a reworked "y_classes" library. |
[14:10:15] | Largely documented here |
[14:10:15] | "http://forum.sa-mp.com/showthread.php |
[14:10:15] | ?t=321092". |
[14:10:15] | |
[14:10:15] | 3.01.0002: |
[14:10:15] | |
[14:10:15] | Small fixes to "y_text" and |
[14:10:15] | "y_classes". |
[14:10:15] | |
[14:10:15] | 3.09.0684: |
[14:10:15] | |
[14:10:15] | Reverted to old download location. |
[14:10:15] | Improved (and fixed) version checks; |
[14:10:15] | added y_bitmap, y_areas, y_races, |
[14:10:15] | y_zonenames, better documentation; |
[14:10:15] | MANY other bug fixes - see the github |
[14:10:15] | repository for more details: |
[14:10:15] | |
[14:10:15] ==========================================
[14:10:15]

LocMax
24/02/2016, 12:48 PM
Your sscanf and nativechecker failed to load.

[14:10:14] Loading plugin: sscanf.dll
[14:10:14] Failed.
[14:10:14] Loading plugin: nativechecker.dll
[14:10:14] Failed.

Mijata
24/02/2016, 12:51 PM
I know... but i have sscanf.dll in plugins and nativechecker.dll and in server.cfg

Virtual1ty
24/02/2016, 01:11 PM
Remove ".dll" extension from the plugins line if you're using Windows.
So it should read as "plugins nativechecker sscanf" etc.

If it doesn't work, try redownloading them, maybe the files are corrupt.

Mijata
24/02/2016, 01:29 PM
Same problem...

Edit
Also when i wanna to compile i have this error

http://i.imgur.com/yat68cy.png

Mijata
24/02/2016, 02:10 PM
bump