PDA

View Full Version : IsPointInPolygon


ScIrUsna
13/04/2016, 07:25 AM
Hi,

I found this function here:

http://forum.sa-mp.com/showpost.php?p=1154971&postcount=1871

But i need also include Z coordinate.

Sew_Sumi
13/04/2016, 07:59 AM
Incognitos streamer does polygons with z checks.

ScIrUsna
13/04/2016, 09:04 AM
And how that function call?

Sew_Sumi
13/04/2016, 09:07 AM
Make the polygon with CreateDynamicPolygon(Float:points[], Float:minz = -FLOAT_INFINITY, Float:maxz = FLOAT_INFINITY, maxpoints = sizeof points, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1);

and checked if player is in by IsPlayerInDynamicArea(playerid, STREAMER_TAG_AREA areaid, recheck = 0);

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865