PDA

View Full Version : /stats


Micko123
14/06/2016, 03:54 PM
So i created new stats textdraw and there is one problem. When i type /stats it won't show whole player's stats only 70% of it. What could be the problem??

new PlayerText:UPSTATS[52][MAX_PLAYERS];


And this is how stats is displayer for player

for(new i = 0; i < 37; i++) PlayerTextDrawShow(playerid, UPSTATS[i][playerid]);


If you need more codes for this tell me. :)

EDIT: I fexed it. Instead of

for(new i = 0; i < 37; i++)


It should be

for(new i = 0; i < 52; i++)

SyS
14/06/2016, 03:57 PM
for(new i = 0; i < 37; i++) PlayerTextDrawShow(playerid, UPSTATS[i][playerid]);

there is something wrong yeah some logical error.Why are you placing i variable in length?can u show that cmd full?

Micko123
15/06/2016, 01:43 PM
Command works perfectly. What do you want me to show?

SyS
15/06/2016, 03:34 PM
Command works perfectly. What do you want me to show?

I know that command compiles with out any error but there is a logical error that wont give you desired pls explain that for loop to me