PDA

View Full Version : restricted skins problem.


LazzyBoy
18/04/2017, 09:33 PM
Fixed thank you , repped the helper.

Inceptio
19/04/2017, 11:14 AM
I don't know what is this supposed to do erm.

LazzyBoy
19/04/2017, 12:10 PM
I just need help to check if wroten id of skin is taken for a faction and if the players faction is same as skin restriction

Marricio
19/04/2017, 01:38 PM
Seriously?

The code u posted is shit. The command is just changing the skin and does nothing else.

Move back to basic

Seriously? What you just said is shit. That's exactly what the command is meant to do. Smh, move back to basic.


Implement this to the command.

FactionLoop(o)// allows to loop throught all factions
{
if( PlayerInfo[playerid][playerteam] != o )
{
if( iSkin == FactionInfo[o][fskin1] || iSkin == FactionInfo[o][fskin2 )) // and list goes on if you have different skin variables
{
return SendClientMessage(playerid,-1,"This skin is taken by a faction, you can't use it.");
}
}
}