PDA

View Full Version : WIN SRV2016 x64 - Plugins are failing to load except SA-MP+ DLL


Riddick94
13/07/2017, 06:10 PM
[10:58:13]
[10:58:13] Server Plugins
[10:58:13] --------------
[10:58:13] Loading plugin: mysql
[10:58:13] Failed.
[10:58:13] Loading plugin: streamer
[10:58:13] Failed.
[10:58:13] Loading plugin: colandreas
[10:58:13] *********************
[10:58:13] ** Created By: **
[10:58:13] ** [uL]Chris42O **
[10:58:13] ** [uL]Slice **
[10:58:13] ** [uL]Pottus **
[10:58:13] *********************
[10:58:16] Loaded collision data.
[10:58:16] *********************
[10:58:16] ColAndreas Loaded
[10:58:16] v1.4.0
[10:58:16] *********************
[10:58:16] Loaded.
[10:58:16] Loading plugin: sscanf
[10:58:16]

[10:58:16] ===============================

[10:58:16] sscanf plugin loaded.

[10:58:16] Version: 2.8.1

[10:58:16] (c) 2012 Alex "******" Cole

[10:58:16] ===============================

[10:58:16] Loaded.
[10:58:16] Loading plugin: sampp_server
[10:58:16] [SA-MP+] Loaded
[10:58:16] Loaded.
[10:58:16] Loading plugin: audio
[10:58:16]

*** Audio Plugin v0.5 R2 by Incognito loaded ***

[10:58:16] Loaded.
[10:58:16] Loading plugin: FCNPC
[10:58:16] Failed.
[10:58:16] Loading plugin: YSF
[10:58:16] Failed.
[10:58:16] Loaded 4 plugins.

Who's the lucky one and got it running?

HoussemGaming
13/07/2017, 06:12 PM
Me the lucky, it run on my old windows server 2016 normally, btw i recommend you to use debian 8, its the best one !

Riddick94
13/07/2017, 06:16 PM
Any of you have fresh installment of Win Srv:

[SOLUTION]
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=617737

I will leave this thread here though.

Mauzen
13/07/2017, 06:32 PM
First try recompiling the plugins on the server. This should fix it, or at least tell you whats missing.
If this wont help, maybe try it the hard way: add some debug output to a plugin, and find out where it stops loading.

Edit: I should read full threads before posting.